Godkjent BHT

Ergonomi og kontorarbeid- tilpass din kontorplass

Dette webinaret skal gi deg en praktisk og enkel innføring i hvordan du på en lettvinn måte kan tilpasse din kontorplass bedre til deg, enten du jobber hjemmefra eller på kontoret.

Våre fysioterapeuter gir praktiske råd og veiledning i hvordan du justerer stol, arbeidsbord, skjerm, tastatur og datamus. Vi snakker også om lysforhold og syn samt viktigheten av variasjon og psykososialt arbeidsmiljø.

«Den nye arbeidshverdagen for mange av oss innebærer at vi bruker mer av arbeidstiden på hjemmekontor.  Å jobbe hjemmefra kan by på ergonomiske utfordringer hvor arbeidsplassen ikke er optimalt tilrettelagt for kontorarbeid. Vi sitter kanskje på stoler og bord som ikke kan reguleres og har dårligere tilgang på ergonomisk utstyr enn vi har på kontoret. Motsatt er det større muligheter for tilpasning og variasjon på kontoret og det finnes ofte et hav av arbeidsutstyr å velge imellom. Målet er at rådene i webinaret være nyttige uavhengig av om jobber hjemmefra eller på kontoret» (Christine Skartum, bedriftsfysioterapeut Saga BHT).

 

Planlagte kurs

24 februar

Webinar - Ergonomi og kontorarbeid

Kl. 09:00 - 09:45

Dette kurset settes opp etter behov. Ta kontakt med oss for å avtale nærmere.

Ta kontakt

Christine Skartum

Fysioterapeut, Saga BHT
962 29 537

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke produkter og tjenester som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss