Godkjent BHT

Oppdatering om våre tjenester under pågående Koronavirus

Vi i Saga BHT er tilstede for dere i disse Koronatider!

Nå som Norge forsiktig "åpnes opp igjen" vil det være behov for risikokartlegginger og instrukser for smittevern. Vi har kompetansen og kan bistå med dette.

Har du spørsmål eller ønsker bistand så ta kontakt på tlf 40 00 22 07 eller chat på www.sagabht.no. Du kan også nå oss på post@sagabht.no.

Kanskje vil du benytte denne mindre produktive perioden til å oppdatere HMS-arbeidet eller sette opp et HMS-program?

  • Saga HMS Interaktiv er vår egen programvare som vi selger og også gir support på.
  • Vi kan bidra med HMS bistand til revisjoner av kundenes egne systemer.

Vi åpner litt for arbeidshelseovervåking. De som står for tur til arbeidshelseovervåking vil bli kontaktet av våre koordinatorer for oppsett av timer. Vi følger minimum FHI's krav til smittevern.

Vi vil nå kunne avholde kurs og delta på møter. Iht våre smittevernsregler kan det max være 4 deltakere pluss kursholderen i samme lokale.

Vi benytter Teams til sykeoppfølging, coaching og andre typer møter. Dette viser seg å fungere godt i mange sammenhenger.

Saga BHT har utvidet, og har nå kontor på Hønefoss, Geithus, Kongsberg og i Drammen.

Vi ønsker gode og friske dager!

Marit Hollerud/Daglig leder/Saga BHT AS

Vi anbefaler videre at alle følger Folkehelseinstituttets råd til befolkningen vedrørende pågående koronavirus. Folkehelseinstituttets sider oppdateres fortløpende i forhold til situasjonen. Les mer på FHI sine nettsider

På FHI sine sider finner man også linker til forskjellig informasjon om koronasituasjonen, samt råd og informasjon til befolkningen. FHI - om Korona

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke produkter og tjenester som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss